Oferte

Producători

Sunati

TERMENI SI CONDITII

   Utilizarea site-ului www.kosh.ro (incluzand aici inregistrarea ca si utilizator, vizitarea site-ului in calitate de cumparator, precum si utilizarea serviciilor oferite de SC ATLANTIC BUY SRL prin accesarea site-ului www.kosh.ro) implica acceptareaTermenilor si Conditiilor prezentate mai jos. Daca nu sunteti de acord in totalitate cu Termenii si Conditiile site-ului va rugam respectuos sa nu utilizati serviciile noastre. Utilizarea site-ului www.kosh.ro, precum si serviciile oferite, sunt dedicate exclusiv persoanelor care au peste 18 ani.

   SC ATLANTIC BUY SRL isi rezerva dreptul de a actualiza fara notificare prealabila Termenii si Conditiile de utlizare a site-ului. Aceste infiormatii actualizate se pot accesa oricand prin intermediul site-ului www.kosh.ro.

   REGULAMENT GENERAL

    Pentru ca informatiile din baza de date sa fie cat mai corecte si reale, va rugam sa completati cu multa atentie formularele de introducere a datelor.

    Responsabilitatea furnizarii corecte a datelor de facturare, a clientilor care au folosit serviciul de plata electronica, revine in mod direct si fara echivoc acestora!

    Ne rezervam dreptul de a modifica prezentul regulament in functie de abaterile sau disfunctionalitatile observate pe parcurs si pe baza experientei acumulate.

   SC ATLANTIC BUY SRL exclude orice garantie ca:

    • Serviciul va fi neintrerupt sau fara erori. Totusi, media uptime este peste 99 %;

    • Eventualele greseli (privitoare la anunturile de pe www.kosh.ro) vor fi corectate in timp util. 

    • Clientul ia la cunostinta ca serviciile www.kosh.ro sunt disponibile integral prin Internet. SC Pamasa Construct SRL face toate demersurile tehnice posibile pentru a mentine securitatea informatiilor, functionarea serviciilor la cele mai inalte standarde, deservirea prompta a clientilor.

     Utilizare improprie si raspunderi

    • Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciile numai in scopuri legale si in conformitate cu menirea pentru care au fost create. 

     Utilizatorul se obliga ca:

    • nu va modifica, copia, transmite, publica, reproduce, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

    • nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor pot fi actionati in instanta, civil si penal.

    • nu va posta in mod rauvoitor (intentionat) anunturi cu caracter calomnios sau injurios, de farsa, pentru a cauza neplaceri, sau a aduce atingere imaginii altor clienti/utilizatori ai acestor servicii. Utilizatorii care nu respecta aceste conditii pot fi urmariti si actionati in instanta, civil si penal, pe baza IP-urilor si/sau datelor de identificare introduse la postarea anunturilor.

     Modificari ale acestor Termeni si Conditii:

    SC Atlantic Buy SRL poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorii personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta utilizatorilor prin afisare pe site-ul web la sectiunea "Termeni si conditii" de utilizare. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site.

     Forta majora:

    SC Atlantic Buy SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor autoritati competente de care societatea nu este responsabila.

    Utilizatorula ccepta Termenii si Conditiile acest regulament.

    Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea serviciilor de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.