Oferte

Producători

Sunati

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

SC Atlantic Buy SRL ( www.kosh.ro ) este inregistrarata la Autoritatea Nationala de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 3084 din 18.02.2013.

In conformitate cu cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, www.kosh.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele dumneavoastra personale furnizate pe site.

Colectarea datelor personale se face pentru: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe www.kosh.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, marketing si publicitate, statistica.

www.kosh.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal si poate trimite oricand cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

www.kosh.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.kosh.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Informatiile cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa:  SC Atlantic Buy SRL, Str. Luminita Botoc A19/5, Timisoara, Timis